Grupe i pjesëve të këmbimit për 492/6, 490/6, 492AL

492.1/7

Product features

  • rregullueshme dhe fix nofulla, pin dhe vidhos
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
6023408151
60233210286
62006412418
60269114532
60269518856
602699241204
602703362260
620065484025
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Pjesë të shumta shtesë

    Gama e kyç tub është plotësuar me mjete të tjera të dedikuara për instalimet tub-punës, të tilla si hapëse të ndryshme tub dhe pirg, tri-qëndron, mjete që bie në sy, pompa test për tub-punë.
  • Formë ergonomik

    Veçantë rrokje celes tub, në sajë të formën e saj ergonomik, gjithmonë i përshtatet në dorën tuaj të përkryer gjatë kryerjes së një firmë, që hapet e mbyllet jo-shqip në tubat pa marrë parasysh formën e tyre ose gjerësi.
  • Lehtë për të instaluar

    UNIOR tub dhe tub mjete lejojnë instalimin e sigurt dhe efikas të sistemeve hidraulike, përmes transferimit të më shumë të forcës shtesë mbi tubacionet dhe të sigurojë një të mbajë të fortë dhe të qëndrueshme pa arra apo arra.