Profilet

Form of cutting jawsPremium Hard Plus carbon steelLifetime warrantyMbrojtëse të syve

Standards

DIN ISO 5743

Product features

 • Këto prerëse ultra të fuqishme përdoren për të prerë lehtësisht tela metalike, duke përfshirë lidhjet e ngurtësuara dhe të kalitura, dhe metale të tjera të ekstruduara. Ato janë të dizajnuara në mënyrë ergonomike për të aplikuar një forcë maksimale, ndërkohë që janë të lehta për duart. I farkëtuar nga çeliku me karbon të lartë me skaje prerëse të ngurtësuara me induksion, prerësi PowerShark mund të presë deri në 6 mm tela metalike të buta, 3,5 mm çeliku të fortë dhe 3 mm tela pianoje të kalitur ose susta çeliku. Përveç telit, prerëset Powershark do të presin shpejt dhe pastër gozhdat, vida dhe ribatina me diametër 4 mm.
 • pika e farkëtuar nga çeliku i karbonit Premium Hard Plus
 • Dorezat plastike të dyfishta jo rrëshqitëse ofrojnë një kapje të mirë ergonomike të duarve

Avantazhet:

 • plotësisht i ngurtësuar në ~ 47 HRc, me induksion të skajeve prerëse të ngurtësuar në ~ 64 HRc
 • i përfunduar me një shtresë të zezë anti-korrozive dhe të lyer pak me vaj
 • skajet prerëse qendrore lënë një fund të pjerrët në të dy anët e prerjes

Përdorim:

 • për prerje të saktë të telave të buta (deri në 6 mm), të forta (deri në 3,5 mm) dhe telave të pianos (deri në 3 mm)
 • pret lehtësisht pjesë të tilla si vida, gozhda, ribatina etj. deri në 4 mm trashësi
#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec --
626490250301224389
cutting capacity (10N=1kg)
kodLenghtTel max.2150 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
62649025033,56
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • Do the names Shark and Boltshark mean anything?
  These names describe the principles behind operating the cutting pliers.
 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.