Set of Powershark and Boltshark cutter with groove on carton display

467.469SHARK/4DPST

Product features

Set includes:

 • 4x powershark cutter (article 467SHARK/4DP) dim. 240
 • 4x BOLTSHARK cutter with groove (article 469SHARK/4DP) dim. 200
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of Powershark and Boltshark cutter with groove on carton display 627664 467.469SHARK/4DPST - 8
Powershark cutter 467SHARK/4DP 250 (4x) 4
BOLTSHARK cutter with groove 469SHARK/4DP 200 (4x) 4
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.