Bëje prej pranga diagonale prerja në ekran kuti kartoni

461/1BIST

Product features

Set includes:

  • 6x diagonal cutting nippers (article 461/1BI) dim. 160
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje prej pranga diagonale prerja në ekran kuti kartoni 621855 461/1BIST - 6
Anë Butt prerje 461/1BI 160 (6x) 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.