45/2

Fleta e të dhënave

pdfHapës shishe - 45/2

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec --
60388613100437.542
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave