45/2-ANNIV.

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
62829613100437.540
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave