Bëje e Dana papagall kuti Dana të përbashkët në shfaqje kartoni

449/1BIST

Product features

Set includes:

  • 6x waterpump box joint pliers (article 449/1PYTHON) dim. 240
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e Dana papagall kuti Dana të përbashkët në shfaqje kartoni 615182 449/1BIST - 6
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 240 (6x) 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Pjesë të shumta shtesë

    Gama e kyç tub është plotësuar me mjete të tjera të dedikuara për instalimet tub-punës, të tilla si hapëse të ndryshme tub dhe pirg, tri-qëndron, mjete që bie në sy, pompa test për tub-punë.
  • Formë ergonomik

    Veçantë rrokje celes tub, në sajë të formën e saj ergonomik, gjithmonë i përshtatet në dorën tuaj të përkryer gjatë kryerjes së një firmë, që hapet e mbyllet jo-shqip në tubat pa marrë parasysh formën e tyre ose gjerësi.
  • Lehtë për të instaluar

    UNIOR tub dhe tub mjete lejojnë instalimin e sigurt dhe efikas të sistemeve hidraulike, përmes transferimit të më shumë të forcës shtesë mbi tubacionet dhe të sigurojë një të mbajë të fortë dhe të qëndrueshme pa arra apo arra.