Fleta e të dhënave

pdfDana per bulona - 407/4DP

More About Product

Profilet

Lifetime warrantyVertical serrationsMaximizes the frictionScrew dimension

Product features

Përdorni dana për vida për të liruar dhe hequr vidhat që kanë profilin e dëmtuar të kokës dhe që nuk mund të zhvidhosohen me mjete standarde. Dëmtimi në profilin e vidës zakonisht ndodh kur vidhat janë të mbërthyera për shkak të ngjitjes ose korrozionit dhe një mjet standard zhvesh profilin. Pincat kanë dhëmbë të dhëmbëzuar horizontale dhe gjithashtu vertikale, të cilët kapin vidën nga diametri i jashtëm i kokës. Dhëmbët janë të fortë dhe shumë të mprehtë dhe sigurojnë kapje të shkëlqyer në kokën e vidës, pavarësisht nga profili i saj. Pincat mund të përdoren në kokat e vidhave me diametër nga 3 deri në 11 mm.
 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • Kreu Sipërfaqja përfundojë: finely toka
 • përfundojë sipërfaqe: të veshura me fosfat me ISO 9717 standarde
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton

Avantazhet:

 • nofulla të dyfishta të dhëmbëzuara, horizontale dhe vertikale
 • përdorim me shumë qëllime
 • për kokën e vidave me diametër nga 3 deri në 11 mm
#title#
kodLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknesspeshë
62880017019.22511149
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.