Fleta e të dhënave

pdfDana per bulona - 407/4PR

More About Product

Profilet

Lifetime warrantyVertical serrationsMaximizes the frictionScrew dimension

Product features

Përdorni dana për vida për të liruar dhe hequr vidhat që kanë profilin e dëmtuar të kokës dhe që nuk mund të zhvidhosohen me mjete standarde. Dëmtimi në profilin e vidës zakonisht ndodh kur vidhat janë të mbërthyera për shkak të ngjitjes ose korrozionit dhe një mjet standard zhvesh profilin. Pincat kanë dhëmbë të dhëmbëzuar horizontale dhe gjithashtu vertikale, të cilët kapin vidën nga diametri i jashtëm i kokës. Dhëmbët janë të fortë dhe shumë të mprehtë dhe sigurojnë kapje të shkëlqyer në kokën e vidës, pavarësisht nga profili i saj. Pincat mund të përdoren në kokat e vidhave me diametër nga 3 deri në 11 mm.
 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • Kreu Sipërfaqja përfundojë: finely toka
 • përfundojë sipërfaqe: të veshura me fosfat me ISO 9717 standarde
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton

Avantazhet:

 • nofulla të dyfishta të dhëmbëzuara, horizontale dhe vertikale
 • përdorim me shumë qëllime
 • për kokën e vidave me diametër nga 3 deri në 11 mm
#title#
kodLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessPeshë
62903617019.22511147
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.