406/1VDEDP

Product features

 • materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • prerjes buzë induksion thekur
 • kreu i lëmuar
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • bërë sipas standardit ISO 5746 dhe EN 60900

Avantazhet:

 • trajton janë të izoluar me shtresa të dyfishtë - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.

Standards

EN60900

More About Product

Profilet

Article made according to VDE standardsFlat jawsJaws formJaws formVDE DP double layered - double coloured insulationPremium plus carbon steelLifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
61917714023328157
61917816024359.5219
619179180273810269
619180200294110.5321
619181220324711376
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
6191771401,62,0
6191781601,62,0
6191791801,82,5
6191802002,02,5
6191812202,03,0
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.