Bëje e Dana kombinim në ekran kuti kartoni

406/1BIST

Product features

  • 6x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e Dana kombinim në ekran kuti kartoni 621854 406/1BIST 406/1BI-180(6x) 6
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 (6x) 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.