406/1BI-ANNIV.

Product features

  • Materiali: çeliku të veçantë mjet
  • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
  • prerja buzë induksion thekur
  • kreu i lëmuar
  • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
  • të rënda në detyrë të dyfishtë - komponent trajton
  • me pullë gdhendur UNIOR
  • bërë sipas standardit ISO 5746
#title#
kodLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
628289180273810249
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave