Mjet vendosur për përdoruesit hobi në kuti plastike

404A

Product features

  • Dimensioni i kuti: 393 x 331 x 95
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet vendosur për përdoruesit hobi në kuti plastike 623100 404A - 43
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22 3
Zgjerim - kaçavidë me dorezë 188.8 1/4" 1
Përshtatës për BIT 188.9 1/4" - 1/4" 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në klip plastike 220/3PH 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Dana për nxjerrje tel 478/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Bisturi 556B 160x18 1
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Prestar banesë 660/6 100 1
Matja kasetë 710R 3 m 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
Dyshe kryqëzor (PZ) bit, 3 copë vendosur 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit e profilit TX, 3 copë vendosur 6472C6,3 TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 9
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6463C6,3 PH 1, PH 2 2
I sheshtë bit, 3 copë vendosur 6460C6,3 0.5 x 4.0, 0.6 x 4.5, 1.2 x 6.5 3
Libell nivelizuese 1250 300 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë