402C8

Product features

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/4G) dim. 180
 • 1x waterpump plierss (article 447/4PHPP) dim. 240
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/4G) dim. 160

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Dana vendosur në kuti kartoni 624376 402C8 - 3
Dana motocangla kombinim 406/4G 180 1
Dana papagall 447/4PHPP 240 1
Anë Butt prerje 461/4G 160 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.