Komplet e Dana dhe kacavida në kuti plastike

401PB6

Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 44

Set includes:

 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1BI) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter (article 506/1BI) dim. 140
 • 2x flat screwdriver TBI (article 605TBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.5x3.0x80
 • 2x TBI crosstip (PH) screwdriver (article 615TBI) dim. PH 0x60, PH 1x80
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet e Dana dhe kacavida në kuti plastike 621420 401PB6 - 6
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana rreth me prestar anë 506/1BI 140 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x80 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80 2
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS5 244x207x44 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.