Bëje e celes tub dhe kuti Dana papagall Dana të përbashkët në kuti kartoni

400

Product features

Set includes:

 • 2x pipe wrench 45°, Swedish pattern, S - form (article 482/6) dim. 1", 1.1/2"
 • 1x waterpump box joint pliers (article 447/6) dim. 240
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e celes tub dhe kuti Dana papagall Dana të përbashkët në kuti kartoni 612599 400 - 3
Dana te ujit 45 °, model suedez, S - formë 482/6 1", 1.1/2" 2
Dana papagall me tapë 447/6 240 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Pjesë të shumta shtesë

  Gama e kyç tub është plotësuar me mjete të tjera të dedikuara për instalimet tub-punës, të tilla si hapëse të ndryshme tub dhe pirg, tri-qëndron, mjete që bie në sy, pompa test për tub-punë.
 • Formë ergonomik

  Veçantë rrokje celes tub, në sajë të formën e saj ergonomik, gjithmonë i përshtatet në dorën tuaj të përkryer gjatë kryerjes së një firmë, që hapet e mbyllet jo-shqip në tubat pa marrë parasysh formën e tyre ose gjerësi.
 • Lehtë për të instaluar

  UNIOR tub dhe tub mjete lejojnë instalimin e sigurt dhe efikas të sistemeve hidraulike, përmes transferimit të më shumë të forcës shtesë mbi tubacionet dhe të sigurojë një të mbajë të fortë dhe të qëndrueshme pa arra apo arra.