Product features

 • teh nga çeliku i lartë aliazh
 • dyfishtë layered - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • përfundojë sipërfaqe: phosphated standardit ISO 9717
 • me roje teh
 • fortësia e tehut min. 55 HRC
 • gjatësia e tehut të rrumbullakosur 60 mm
 • dorezë ergonomike me mbrojtje kundër rrëshqitjes
 • dorezë me bllokues me grep për transferim të mirë të energjisë
 • Materiali i tehut siguron mprehtësi dhe qëndrueshmëri maksimale gjatë zhveshjes së kabllove
 • teh i mbrojtur me mbrojtje PVC

Përdorim:

 • për prerjen dhe heqjen e izolimit PVC të kabllove
#title#
kodLenghtThicknessPeshë
62561022060180
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Questions & Answers

 • Are certified insulated tools made through a different procedure than non-certified insulated tools?
  The tools are made according to the same procedure.
 • Are insulated (VDE) tools considered as personal protective equipment (PPE)?
  According to EU regulations, VDE tools are not considered as PPE.
 • Are the VDE tools only being sampled in series production?
  The high voltage test (at 10kV) is performed fully on each tool. Other tests are performed in accordance with the EN60900 standard.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.