385CVDEDP

More About Product

Profilet

Article made according to VDE standardsKnifeLifetime warranty

Product features

 • teh nga çeliku i lartë aliazh
 • dyfishtë layered - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • përfundojë sipërfaqe: phosphated standardit ISO 9717
 • me roje teh
 • blade hardened at min. 55 HRc
 • rounded blade, 60mm long
 • ergonomic handle, with slip guard
 • handle with finger hook for good transmission of force
 • Material of steel blade provides maximum sharpness and durability by dismantling of cables
 • blade protected with PVC protection

Përdorim:

 • for dismantling PVC cable insulation
#title#
kodLenghtThicknesspeshë-- prazen stolpec --
62561022060180
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Questions & Answers

 • Are certified insulated tools made through a different procedure than non-certified insulated tools?
  The tools are made according to the same procedure.
 • Are insulated (VDE) tools considered as personal protective equipment (PPE)?
  According to EU regulations, VDE tools are not considered as PPE.
 • Are the VDE tools only being sampled in series production?
  The high voltage test (at 10kV) is performed fully on each tool. Other tests are performed in accordance with the EN60900 standard.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.