Product features

Seti përfshin:

 • hex socket 1/4" 3, 4, 5, 6
 • hex socket 3/8" 8, 10
 • hex socket 1/2" 12, 22, 24
 • adaptor 3/8"
 • socket 3/8" 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19
 • reversible ratchet 3/8", long form
 • extension bar 3/8"
 • T-wrench with square drive
 • socket wrench with T-handle 8, 10
 • T-handle hex wrench 4, 5
 • holder for T-handle wrenches
 • flat and PH screwdrivers
 • combinations wrenches 6, 8, 10 (2x), 11, 12 (2x), 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • combination pliers
 • multifunctional electrician`s pliers
 • waterpump pliers
 • safety wire twisting pliers
 • spark plug socket 3/8" with thin wall 16, 18, 21
 • spark plug socket 3/8" 19
 • socket 1/2" 30, 32, 36
 • spring hook tool
 • magnetic tray
 • 2-in-1 plastic hammer
 • strap wrench
 • flexible pick up tool with magnet
 • utility knife
 • measuring tape
 • tyre lever
 • tool for tyres valvelets
 • flexible hook wrench for motorbikes
 • pin punch
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Road Pro Tool Set 629557 3800ROAD 79 35110
Tool box 3800 694x336x400 1
Set of tools in tray 1 for 3800ROAD SET1-3800ROAD 1
Set of tools in tray 2 for 3800ROAD SET2-3800ROAD 1
Set of tools in tray 3 for 3800ROAD SET3-3800ROAD 1
Set of tools in tray 4 for 3800ROAD SET4-3800ROAD 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.