Product features

Seti përfshin:

 • reversible ratchet 3/8", long form
 • sliding T - handle 1/2"
 • adaptor 3/8"
 • socket 3/8" 10, 12, 13, 17, 19, 21
 • extension bar 3/8"
 • T-wrench with square drive
 • screwdriver socket with TX profile 1/4" 15, 20, 25, 30, 40
 • impact screwdriver socket 1/2" with TX profile
 • hex socket 1/4" 3
 • hex socket 3/8" 8
 • spark plug socket 3/8" with thin wall 21
 • spark plug socket 3/8" 14
 • spoke wrench for motorcycle
 • spring hook tool
 • socket wrench with TBI handle
 • holder for T-handle wrenches
 • socket wrench with T-handle 8, 10, 12
 • T-handle hex wrench 4, 5, 6
 • open end wrench 8x10, 10x11, 12x13
 • combinations wrenches 17, 19, 21, 27, 30, 32
 • ratchet combination wrench 10
 • flat and PH screwdrivers
 • tyre lever
 • screw pliers
 • waterpump pliers
 • diagonal cutting nippers
 • masterlink clip pliers
 • utility knife
 • measuring tape
 • 2-in-1 plastic hammer
 • calliper with vernier scale
 • tool for tyres valvelets
 • brush for cleaning disk brake shoes
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Enduro Essentials Tool Set 629530 3800ENDURO 63 33600
Tool box 3800 694x336x400 1
Set of tools in tray 1 for 3800ENDURO SET1-3800ENDURO 1
Set of tools in tray 2 for 3800ENDURO SET2-3800ENDURO 1
Set of tools in tray 3 for 3800ENDURO SET3-3800ENDURO 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.