unior-mxpro-kit.jpg

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Kutia e veglave MX Pro Kit është projektuar dhe testuar nga profesionistët në shtigjet më të vështira jashtë rrugës në mbarë botën.
 • E menduar mirë, paletat e veglave jashtëzakonisht të qëndrueshme organizojnë dhe mbajnë mjetet tuaja në vend. Xhepat janë projektuar duke pasur parasysh madhësinë e veglave tona. Gjithashtu përmban hapësirë shtesë në pjesën e poshtme duke ju lënë hapësirë për të personalizuar kompletin tuaj.
 • Pas projektimit të kutisë së veglave për Pro Kit, ne u ulëm me mekanikët e ekipit dhe zgjodhëm me kujdes një grup mjetesh që mekanikët kërkues MX do t'i vlerësojnë. Ne zgjodhëm 107 pjesë të veglave tona që janë të përshtatshme për një komplet portativ, dyqan ose shtëpi.
 • Seti përmban një gamë të gjerë mjetesh për servisimin e motoçikletave MX në terren.
 • Rasti është veçanërisht i përshtatshëm për punë në terren; është bërë nga
 • Pllakat e lëvizshme me vegla mund të fiksohen me Velcro të cilësisë së lartë, në mënyrë që mjeti të jetë plotësisht i mbrojtur dhe i sigurt nga rënia. Xhepat më të mëdhenj janë të përshtatshëm për çelësat e prizës dhe çelësat Allen me dorezë T. Xhepat më të vegjël janë projektuar për të parandaluar rënien e kaçavidave dhe mjeteve të tjera më të vogla.
 • dimensionet e jashtme: 555x428x211 mm
 • dimensionet e brendshme: 500x350x194 mm
 • vëllimi i përgjithshëm: 33.95 lit
 • Pjesa e poshtme e kutisë është e pajisur me një jastëk shkumë

Avantazhet:

 • 35 xhepa
 • xhepat janë të qepura me fije najloni rezistente
 • rezistenca ndaj ndikimit të ujit dhe pluhurit sipas standardit IP67
 • skajet e mbulimit të mbrojtura
 • valvula automatike e lehtësimit të presionit
 • kopsa të forta për shkrirje dhe fiksim të thjeshtë dhe të lehtë
 • dorezë gome
 • material rezistent i trupit të valixhes
 • fije najloni që nuk gërryen
 • Mundësia e mbylljes me dry (nuk përfshihet)
 • lidhës alumini në fund të kutisë
 • panelet anësore përshtaten saktësisht në kapakun e kutisë
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i veglave MX Pro Kit 628977 3700MX PROKIT 99
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I shkurtë 125/1 6, 8, 10, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 21, 22, 27, 30, 32 14
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë, i gjatë 186.4/2A 14 1
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14 13
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Reduktor 1/2" 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17 7
Çelës me T-dorezë 193N 6, 8, 10 3
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 15, TX 20, TX 25, TX 30 4
Çelës vazhdues I gjatë 1/2" TX profil 192/2TXL TX 45 1
Set imbus i gjatë për kënde, në kuti plastike 220/3SLPH 1
Set i çelsave imbus, TX profil me vrimë 220/7TXPH TR8 - TR40x9 1
Levë për montimin e gomave 300/2 500 (3x) 3
Dana per prerje anësore 461/1BI 140 1
Dana papagajka paralele 449/1PYTHON 240 1
Dana telefonike 506/1BI 140 1
Dana sigurie për mbështjelljen e telit 516/4 213 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x100, 1.2 x 8.0x175 5
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Metër për matje 710R 2 m 1
Çekan me shtojca plastike 820A 22 1
Pajsije për valvola 2042/2 115 1
Çelës për motociklet 3301/2 5x6x6,3x7, 5,4x5,6x6,5x6,8 2
Dana për lidhjen e zingjirëve të motocikletave 3202/1P 1
Grep tërheqës 3600/2BI 4,2 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.