Product features

 • Light adventure kit a simple but very effective solution of carefully selected hand tools that is designed from the ground up for technical problems that appear on motorcycle rides. With its portable design, it's perfect for endless adventures or just for joyful short rides in your local area or region. It is made as a small wrap, so it's easy to store and carry around, and just big enough to contain all the essential high-quality Unior tools that every motorcycle owner needs.
 • Small, light and portable formfactor.
 • It includes all the essential hand tools for maintaining and fixing motorbikes on the go.
 • Hand tools and wrap are made out of high quality materials, which provide high durability and sustainability.
 • It includes 26 different hand tools.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Light adventure kit 629363 3700LIGHT KIT 26
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 8 x 10, 12 x 13, 14 x 17 3
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I shkurtë 125/1 8, 10 2
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 4, 5, 6 3
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 20, TX 30, TX 40 3
Çelës vazhdues, i rrafshët 1/4" 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5 2
Çelës vazhdues,plus 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2 2
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 6, 8, 10, 12, 13, 14 6
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x100 1
Dorezë rrotulluese 1/4" 188.8 1/4" 1
Dana papagajka me buton 447/4PHPP 240 1
Dana për armatur betoni 531/4P 190 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.