3700

Product features

Duke përdorur të vendosur mjet, ju mund të çmontimit:

 • - I gjithë Mburoja (pjesët plastike)
 • - Shumica e pjesëve të kornizës

- Pjesë Engine, të tilla si:

 • 1. Zëvendësimi kandelat elektrike
 • 2. Ndryshimi naftës në transmetimet (e ndrrues)
 • 3. Çmontimi mbulesa ndryshme motor
 • 4. Çmontimi frenat dhe zëvendësimin jastëk frenave

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Mjet skuter vendosur 621893 3700 - 47 2000
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 " 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Kryqëzor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 " 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 " 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
Kyç Kalorësisë banesë 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Shtrëngojë kthyeshëm 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/4 " 188.3/2 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x150, 1/4"x55 2
Univerzale përbashkët 1/4 " 188.6/2 1/4" 1
Zgjerim - kaçavidë me dorezë 188.8 1/4" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/1 6p 15, 16, 17, 18, 19 5
Përshtatës 3/8 " 238.7/1 3/8" - 1/4" 1
Kyç për të kandelat elektrike 3/8" 186.4/2 21 1
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore gjashtëkëndor 3/8 " 236/2HX 8, 10 2
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 13 x 17 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS2 307x260x55 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.