Product features

 • ndryshim i shpejtë i tehut
 • dorezë ergonomike
 • 4 rula për kapje më të mirë në tub dhe përdorim më të lehtë
 • rrota rezervë prerëse brenda dorezës
 • është e mundur të përdoret mjeti NOGA për drejtimin e sipërfaqeve të prera
 • sistem me lëvizje të shpejtë

Përdorim:

 • për prerjen e tubave prej bakri, alumini, inox dhe çeliku me trashësi maksimale 2 mm
#title#
kodTube diameterTube diameterWidthDiameterHeightMinimum lenghtmax LPeshë
6261886 - 761/4" - 3"41.419.81018245334890
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

4 rula për kapje më të mirë në tub dhe përdorim më të lehtë

ndryshim i shpejtë i tehut

sistem me lëvizje të shpejtë

rrota rezervë prerëse brenda dorezës

është e mundur të përdoret mjeti NOGA për drejtimin e sipërfaqeve të prera

Përdorim (Video)

Related products

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.