Product features

 • ndryshim i shpejtë i tehut
 • dorezë ergonomike
 • zvogëlohet gjithashtu rrezja e kthesës
 • fije çeliku për jetë më të gjatë shërbimi

Përdorim:

 • për prerjen e tubave prej bakri, alumini, inox dhe çeliku me trashësi maksimale 2 mm
#title#
kodTube diameterTube diameterWidthDiameterHeightmax LPeshë
6261813 - 161/8" - 5/8"2719.834.462.5104
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

ndryshim i shpejtë i tehut

fije çeliku për jetë më të gjatë shërbimi

zvogëlohet gjithashtu rrezja e kthesës

Përdorim (Video)

Related products

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.