More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Dimensioni i kuti: 393 x 331 x 95

Seti përfshin:

 • 1 pc. përkulës tubash (neni 352.1/6)
 • 8 copë. përshtatës për përkulje (art. 352.2), dim. 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 22 mm
 • 2 copë. mbështetëse e palosshme (art. 352.3), e zbehtë. 10, 12-22 mm

Përdorim:

 • Për lakimi bakri, bronzi, alumini dhe kallaji tuba çeliku me mure deri në 90 °
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set për lakmimin e gypave 621533 352/6PB 10 - 22 11 4030
Dana për lakim 352.1/6 1
Shtojca për lakim 352.2 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 22 8
Mbështetëse për lakim 352.3 10, 12 - 22 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.