Mbajtëse për balancimin e rrotave të motocikletave

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • veshura me llak strehim, pjesë të tjera zinkut kromuar
 • qëndrim është menduar kryesisht për përdorim në shërbimet e riparimit motoçikletë dhe për përdoruesit në shtëpi

Avantazhet:

 • qëndrim ka një nivel shpirt për vendosjen në një pozicion horizontal
 • ajo mundëson kontrollin rrezor pozicionin buzë me një sensor
 • Gjeometria e busull mundëson një kontroll të njëkohshme axial për shtrirjes saktë të buzë.
 • Qëndrim mundëson fiksimin e kone me aksin që mundësojnë centrimin e timonit në kushineta e veta, duke parandaluar mundësinë e gabimeve qëndrës.
 • ajo ka dy pozicione për vendosjen kolona lidhur me gjerësinë e shpërndarës
 • rrotullimin e boshtit të vinçave jashtme mundëson qendërzim në metodën standarde

Përdorim:

 • Rrota me dimensione max 32 inç mund të jenë në qendër.
 • per dimensionet aksin e 12 deri 36 mm
#title#
kodD maxMinimum diameterMaximum diameterThicknessWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
62029732"12365002805259600
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.