Vegël për kontrollin e tensionit të rripit për motoçikletë

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009

Përdorim:

 • përdoret për kontrollin e tensioni të rripave të makinë
 • Kontrollimi mjet është ngritur mbi rripin. Në pjesën e shënuar të motorit rrip është i detyruar me dorë për të vendosur varem e brezit në mënyrë që ajo është në përputhje me forcën e presionit të 45N dhe me varem përshkruar nga prodhuesi motoçikletë.
 • përdoret në përputhje me udhëzimet servisimit
#title#
kodThicknessAdditionsl lenghtLenghtPeshë
6202862140,5164100
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.