Set për montimin dhe demontimin e zingjirëve të motocikletave

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • Dimensioni i kuti: 321 x 198 x 54

Përdorim:

 • A KA për zinxhirët me diplomimit 520, 525, 530 dhe 532
 • për zinxhirët e Regina me diplomimit 520, 525, 530
 • për zinxhirët e RK me diplomimit 520, 525, 530 dhe 532
 • NE përputhje me shumicën e zinxhirë Makine motor

Çmontimi i zinxhirit:

 • një grup të fuqishme për të çmontimit një zinxhir pa ndonjë rëndë paraprak të gjilpërë
 • zgjedhur gjilpërë përshtatshme (O3 diameter, o3,5 ose o5 mm) dhe unazë (o4 o5 ose O6 mm) korrespondon te diametrit gjilpërë në zinxhirin
 • futur gjilpërën në mjet, atëherë pozita e mjet për lidhjen zinxhir dhe rrotullohen mjet deri gjilpërë zinxhir bie jashtë

Grumbulluar zinxhirin:

 • mblidhen zinxhirin sipas udhëzimeve të prodhuesit
 • zgjidhni një grup të duhur të ngutshme përshtatës në varësi të madhësisë së targave (udhëzues gjerësi në 13.5 mm ose 16 mm)
 • pozita e grup në mjet. Vendi mjet në lidhjen e zinxhirit të lidh dhe të shtypni lidhjen nga e rradhës mjet thumba duke përdorur të trajtojë deri në pllaka dhe zinxhir janë të lidhura ngushtë
 • pasi Lidhje zinxhir dhe fletët janë një linjë me sukses, instaloni gjilpërë zinxhir
 • Ju mund të zgjidhni nga 3 llojet e hala thumba (të tipit A, B ose C)
 • vendin e thumba grup në mjet dhe rrotullohen trajtuar për të shkaktuar një deformim të kreut të gjilpërë, kështu që diameter është mes 5,5-5,8 mm si rekomandojë udhëzimet e prodhuesit zinxhir-së
#title#
kodWidthHeightLenghtpeshë
623220401152702490
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.