Pajisje për tërheqje me filetim të jashtëm

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: nxihem DIN 50938 standarde
 • të gjithë janë të shkel dorën e djathtë

Avantazhet:

 • Mjeti ka 4 madhësive të ndryshme të fije të jashtëm, duke bërë të mundur mbulimin e shumicës së llojeve të motorike që kanë një volant me një fije të brendshëm.
 • lejon heqjen volant pa tërhequr motor nga byk
 • Në çdo aks, ekziston një dëshirë për një celes të hapur-fund që e bën largimin e magnet më të lehtë.

Përdorim:

 • për heqjen e volant me fije brendshëm
#title#
kodThreadThreadThreadThreadWrench sizeWrench sizeThicknessWidthPeshë
620279M16 x 1,5M18 x 1,5M20 x 1,5M22 x 1,51914161161630
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.