Pajisje për mbajtjen e friksionit dhe dhëmbezorve

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë

Avantazhet:

 • Formë pykë-saj shanks flakta të sigurojë kontroll në mes të dhëmbëve duke i penguar ata nga të dëmtuar.
 • Mjet gjithashtu përfshin një vidë, i cili mundëson mjet për t'u fiksuar në një pozicion të caktuar dhe, rrjedhimisht, një kontroll të fortë.

Perdorimi:

 • Mjet është projektuar për të mbajtur tufë, ingranazhet dhe bosht cam kur shtrëngimi ingranazhet në varg deri në 130mm gjatë kuvendit dhe demontimi.
 • të gjitha llojet e motorrë
#title#
kodMinimum diameterD maxAdditionsl lenghtWidthThicknessLenghtPeshë
6202614013035653390637
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.