Product features

 • 05:01 çift rrotullues shumëzimit, saktësia e garantuar më mirë se + / -4%
 • furnizuar me dy stile bar reagimi për shkathtësi maksimale
 • Ndërtimit të fuqishme do të thotë mirëmbajtje minimale dhe jetë të gjatë
 • Jepen në një rast që mbante. Ideale për përfshirje në rëndë kompleti mjet automjeteve

Avantazhet:

 • Shumëzimit përcaktuar saktësisht - nuk ka nevojë të konvertimit tabelare
 • Përdorimi i thjeshtë nuk kërkon ndonjë njohuri shtesë

Përdorim:

 • ndërtimin e ndërtesave
 • pajisje bujqësore
 • industria e rëndë
 • makineri më të mëdha të ndërtimit
 • industria e ndërtimit të anijeve
 • industria avion
 • kompozimet e trenit
 • rafineritë

E rëndësishme!

 • Përdorimi i UNIOR NDIKIMIT bazat është i rekomanduar.
 • Ne kurrë nuk duhet të tejkalojë kërkuar pikën çift rrotullues e fillimit të shumëzuesit.
#title#
kodInternal 4-point driveSign SQ 4-point profileTorque in NmTorque in lbf-inShumëzimDiameterThicknessAdditionsl lenghtHeightPeshë
6168041/2" (32mm)3/4"13009605 : 11081262101807000
6168053/4" (36mm)1"270020005 : 11081282101867000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.