Shtojcë për çelësin unazorë,hapur të moment çelësit 266

#title#
kodi zbehtëWrench sizeThickness x widthpeshë-- prazen stolpec --
62810510 (9x12)109 x 1253
62810611 (9x12)119 x 1255
62810712 (9x12)129 x 1255
62810813 (9x12)139 x 1255
62810914 (9x12)149 x 1259
62811016 (9x12)169 x 1261
62811117 (9x12)179 x 1263
62811218 (9x12)189 x 1269
62811319 (9x12)199 x 1271
62811421 (9x12)219 x 1274
62811522 (9x12)229 x 1276
62811624 (14x18)2414 x 18139
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Saktësia në matjen

    Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
  • Test-sigurt përdorimit

    Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
  • Versionet e shumëfishta

    UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.