Shtojcë për shtrëguesin e moment çelësit 266

#title#
kodi zbehtëSign SQ 4-point profileTorque in NmThickness x widthPeshë
6280991/4" (9x12, 30Nm)1/4"1,5 - 309 x 1269
6281003/8" (9x12, 135Nm)3/8"6,8 - 1359 x 12153
6281011/2" (9x12, 135Nm)1/2"6,8 - 1359 x 12156
6281021/2" (14x18, 200Nm)1/2"10 - 20014 x 18310
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Saktësia në matjen

    Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
  • Test-sigurt përdorimit

    Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
  • Versionet e shumëfishta

    UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.