Product features

 • Torque wrench specially designed for work on bikes. Both versions in a size to best fit the intended use, precise and easy to use. Smaller version features 1/4˝ square drive and will allow you to work on even the most hidden bolts with low torque values. Bigger version features 1/2˝ square drive and will accept all our bottom bracket sockets, suspension top cap sockets and cassette lock rings without any adaptors.
 • antislip handle
 • target torque warning: buzzer + 2 LED lights
 • mënyra e funksionimit: matja e vlerës / monitorimi i vlerës
 • njësitë matëse: Nm, in-lb, ft-lb, kg-cm
 • gear teth: 60
 • battery: 1×AAA (not included), compatible with rechargeable battery
 • garanci: 10000 matje/1 vit
 • auto power off after 5 min
#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtPeshë
6277841/4"1 - 20207249
6277851/2"4,3 - 85290535
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Only an authorised person in a certificated service centre can perform technical maintenance.
 • Tools should always be serviced and calibrated by a certified service engineer.
 • Tool should only be used for precise tightening as specified in the instruction manual.
 • Check instruction manual on how to read the value scale on the tool properly.
 • Stop tightening after hearing a feedback from the tool.
 • Use only sockets with the same square drive.
 • Always return the value on the scale back to 0 after usage and before storing.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.