Product features

 • paralajmërime kur arrihet çift rrotullimi: sinjal zanor + 12 drita LED
 • mënyra e funksionimit: matja e vlerës / monitorimi i vlerës
 • njësitë matëse: Nm, in-lb, ft-lb, kg-cm
 • kokë e zëvendësueshme
 • numri i dhëmbëve të arpionit: 52
 • bateritë: AA x 2 copë (nuk përfshihen)
 • jetëgjatësia e baterisë: 110 orë
 • jetëgjatësia e baterisë në modalitetin "standby": 1 vit
 • memorie: 250 matje
 • paracaktuar 10 vlera të çift rrotullues
 • Temperatura e punës: -10˚C ~ 60˚C
 • Temperatura e ruajtjes: -20˚C ~ 70˚C
 • lagështia e ambientit: është 90% pa kondensim
 • Testi i rënies së lirë: 1 m
 • Testi i dridhjeve: 10 G
 • garanci: 10000 matje/1 vit
 • certifikatë për përputhshmërinë elektromagnetike
 • saktësia: ±2% kur përdoret në drejtim të akrepave të orës; ±3% kur punoni në drejtim të kundërt
 • mundësia e lidhjes me një kompjuter
#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtThickness x widthpeshë-- prazen stolpec --
6275751/4"1,5 - 303909 x 121395
6275761/2"6,8 - 1354109 x 121619
6275771/2"10 - 20054514 x 182268
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Only an authorised person in a certificated service centre can perform technical maintenance.
 • Tools should always be serviced and calibrated by a certified service engineer.
 • Tool should only be used for precise tightening as specified in the instruction manual.
 • Check instruction manual on how to read the value scale on the tool properly.
 • Stop tightening after hearing a feedback from the tool.
 • Use only sockets with the same square drive.
 • Always return the value on the scale back to 0 after usage and before storing.

Safety (pictures)

Don't store a tool that is dusty and not cleaned after use.

Always check that tool has a valid certificate and always follow the calibration interval specified in the instruction manual for your tool.

When applying torque, always apply it with even and constant pressure.

The torque wrench must always be kept protected in its original packaging when not used.

Photo (pictures)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.