More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Pedal Genie is used as a substitute for pedals while adjusting derailleurs on a bicycle without pedals. It’s especially useful for building new bikes that usually come without pedals.
 • The tool features a strong double injected handle, which enables comfortable and efficient grip.
 • The Pedal Genie comes with two adaptors that offer two different ways of use. Threaded version for more efficient work and a conical version for quick checks.
 • Threaded part is designed to work on the drive-side crank only (9/16" x 20 tpi thread).
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec --
627328149
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.