Profilet

1 year warrantyExtended warranty3/4” driveVideo prezantimUdhëzime për përdorim të sigurt

Standards

ISO 6789

Product features

 • ndërtimit të fuqishme jep rezultate të sakta, të + / -4%, madje edhe në kushte të renda.
 • çdo celes furnizuar me një certifikatë kalibrimi sipas ISO 9000:2000
 • kënd i madh pushim përmirëson saktësinë duke ulur mundësinë e mbi çift rrotullues
 • Kontrolli rrip i mekanizmit jep një pushim të kontrolluar i cili nuk do të hedhin operatorin jashtë bilancit
 • Aplikimi Momenti: të dy mënyra, por gjithmonë të zbatohet në drejtim të specifikuara në pikën celes trajtuar
 • for right and left threaded screws
 • dyfishtë luspa, N.m dhe lbf.ft
 • bërë sipas standardit ISO 6789

Përdorim:

 • pajisje bujqësore
 • sektori i ndertimit
 • industria e rëndë
 • makineri më të mëdha të ndërtimit
 • industria e ndërtimit të anijeve
 • industria avion
 • Mos përdorni çelës rrotullues për zhvidhosur!

E rëndësishme!

 • Mos përdorni çelës rrotullues për zhvidhosur!
 • Mjet duhet të përdoret me tërheq të barabarta dhe në përputhje me udhëzimet në manual.
 • çift rrotullues forcon vetëm në drejtim tregoi në pullën kyçe! Afishe tregon drejtimin e duhur të shtrëngimit!
 • Intervali kalibrimit parazgjedhur e celes çift rrotullues është 12 muaj ose 5.000 matje nga data e blerjes përdoruesit fund.
 • GJITHMONË vendosur mekanizëm matës në pikënisje, në fund të punës.
 • Kur çift rrotullues kërkuar janë arritur, ju lutem mos i ngushtë më.
 • celes çift rrotullues mund të jetë dëmtuar, në qoftë se udhëzimet manual nuk konsiderohen.
#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmTorque in lbf-inLenghtPeshë
6168023/4"200 - 800150 - 60011409000
6168033/4"300 - 1000200 - 75014709800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

Safety (pictures)

Don't store a tool that is dusty and not cleaned after use.

Always check that tool has a valid certificate and always follow the calibration interval specified in the instruction manual for your tool.

When applying torque, always apply it with even and constant pressure.

The torque wrench must always be kept protected in its original packaging when not used.

Photo (pictures)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.