265

Product features

 • ndërtimit të fuqishme jep rezultate të sakta, të + / -4%, madje edhe në kushte të renda.
 • çdo celes furnizuar me një certifikatë kalibrimi sipas ISO 9000:2000
 • kënd i madh pushim përmirëson saktësinë duke ulur mundësinë e mbi çift rrotullues
 • Kontrolli rrip i mekanizmit jep një pushim të kontrolluar i cili nuk do të hedhin operatorin jashtë bilancit
 • Aplikimi Momenti: të dy mënyra, por gjithmonë të zbatohet në drejtim të specifikuara në pikën celes trajtuar
 • dyfishtë luspa, N.m dhe lbf.ft
 • bërë sipas standardit ISO 6789

Përdorim:

 • pajisje bujqësore
 • sektori i ndertimit
 • industria e rëndë
 • makineri më të mëdha të ndërtimit
 • industria e ndërtimit të anijeve
 • industria avion
 • Mos përdorni çelës rrotullues për zhvidhosur!

E rëndësishme!

 • Mjet duhet të përdoret me tërheq të barabarta dhe në përputhje me udhëzimet në manual.
 • çift rrotullues forcon vetëm në drejtim tregoi në pullën kyçe! Afishe tregon drejtimin e duhur të shtrëngimit!
 • Intervali kalibrimit parazgjedhur e celes çift rrotullues është 12 muaj ose 5.000 matje nga data e blerjes përdoruesit fund.
 • GJITHMONË vendosur mekanizëm matës në pikënisje, në fund të punës.
 • Kur çift rrotullues kërkuar janë arritur, ju lutem mos i ngushtë më.
 • celes çift rrotullues mund të jetë dëmtuar, në qoftë se udhëzimet manual nuk konsiderohen.

Standards

ISO 6789

More About Product

Profilet

1 year warranty3/4” pointVideo presentationInstructions for safe use

#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmTorque in lbf-inLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6168013/4"150 - 700100 - 50010908500
6168023/4"200 - 800150 - 60011409000
6168033/4"300 - 1000200 - 750147011000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.