Product features

 • kreu shtrëngojë kthyeshëm
 • Aplikimi Çift rrotullues: në një drejtim, por gjithmonë të zbatohet në drejtimin e caktuar në celes çift rrotullues të trajtojë
 • shtrëngojë operon në akrepave të sahatit dhe kundër akrepave të orës drejtime
 • për forcimin e mbi temat majtë dhe të djathtë
 • sinjal i pagabueshëm kur të vendosur çift rrotullues është arritur
 • Vlera e parazgjedhur për intervalin e kalibrimit ri është 12 muaj e përdorimit, ose rreth 5.000 cikle!
 • bërë sipas standardit ISO 6789
 • shkallë të dyfishtë në Nm dhe Kgm

E rëndësishme!

 • Mos përdorni çelës rrotullues për zhvidhosur!
 • çift rrotullues forcon vetëm në drejtim tregoi në pullën kyçe! Afishe tregon drejtimin e duhur të shtrëngimit!
 • Intervali kalibrimit parazgjedhur e celes çift rrotullues është 12 muaj ose 5.000 matje nga data e blerjes përdoruesit fund.
 • GJITHMONË vendosur mekanizëm matës në pikënisje, në fund të punës.
 • Kur çift rrotullues kërkuar janë arritur, ju lutem mos i ngushtë më.
 • celes çift rrotullues mund të jetë dëmtuar, në qoftë se udhëzimet manual nuk konsiderohen.
#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtPeshë
6154851/4"2 - 24270686
6154863/8"5 - 1103601100
6154871/2"28 - 2104651680
6154881/2"35 - 3506402930
6154893/4"70 - 5608405600
6154903/4"140 - 70010708200
6154911"140 - 98012208800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Heq kapakun si rrufe në qiell fund, për lirimin e vidhos për rregullim çift rrotullues.

Rregullo për çift rrotullues të caktuar.

Vidë mbrapa rrufe në qiell fund, për të rregulluar rregullim çift rrotullues.

Rregullo dhe të fillojnë të shtrëngimit (drejtimin e përcaktuar çift rrotullues). Kur ju dëgjoni sinjalin audio (kliko), çift rrotullues i caktuar është arritur. Ndaluar shtrëngimi.

Paralajmërim! Asnjëherë mos e hiqni vidën e shënuar me të kuqe. Nëse është e zhveshur, garancia juaj do të jetë e pavlefshme.

Përdorim (Video)

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Only an authorised person in a certificated service centre can perform technical maintenance.
 • Tools should always be serviced and calibrated by a certified service engineer.
 • Tool should only be used for precise tightening as specified in the instruction manual.
 • Check instruction manual on how to read the value scale on the tool properly.
 • Stop tightening after hearing a feedback from the tool.
 • Use only sockets with the same square drive.
 • Always return the value on the scale back to 0 after usage and before storing.

Safety (pictures)

Don't store a tool that is dusty and not cleaned after use.

Always check that tool has a valid certificate and always follow the calibration interval specified in the instruction manual for your tool.

When applying torque, always apply it with even and constant pressure.

The torque wrench must always be kept protected in its original packaging when not used.

Photo (pictures)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.