264

Product features

 • kreu shtrëngojë kthyeshëm
 • Aplikimi Çift rrotullues: në një drejtim, por gjithmonë të zbatohet në drejtimin e caktuar në celes çift rrotullues të trajtojë
 • shtrëngojë operon në akrepave të sahatit dhe kundër akrepave të orës drejtime
 • për forcimin e mbi temat majtë dhe të djathtë
 • sinjal i pagabueshëm kur të vendosur çift rrotullues është arritur
 • Vlera e parazgjedhur për intervalin e kalibrimit ri është 12 muaj e përdorimit, ose rreth 5.000 cikle!
 • bërë sipas standardit ISO 6789
 • shkallë të dyfishtë në Nm dhe Kgm

E rëndësishme!

 • Mos përdorni çelës rrotullues për zhvidhosur!
 • çift rrotullues forcon vetëm në drejtim tregoi në pullën kyçe! Afishe tregon drejtimin e duhur të shtrëngimit!
 • Intervali kalibrimit parazgjedhur e celes çift rrotullues është 12 muaj ose 5.000 matje nga data e blerjes përdoruesit fund.
 • GJITHMONË vendosur mekanizëm matës në pikënisje, në fund të punës.
 • Kur çift rrotullues kërkuar janë arritur, ju lutem mos i ngushtë më.
 • celes çift rrotullues mund të jetë dëmtuar, në qoftë se udhëzimet manual nuk konsiderohen.

Standards

ISO 6789

#title#
kodSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6154851/4"2 - 24270686
6154863/8"5 - 1103601100
6154871/2"28 - 2104651680
6154881/2"35 - 3506402930
6154893/4"70 - 5608405600
6154903/4"140 - 70010708200
6154911"140 - 98012208800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Heq kapakun si rrufe në qiell fund, për lirimin e vidhos për rregullim çift rrotullues.

Rregullo për çift rrotullues të caktuar.

Vidë mbrapa rrufe në qiell fund, për të rregulluar rregullim çift rrotullues.

Rregullo dhe të fillojnë të shtrëngimit (drejtimin e përcaktuar çift rrotullues). Kur ju dëgjoni sinjalin audio (kliko), çift rrotullues i caktuar është arritur. Ndaluar shtrëngimi.

Përdorim (Video)

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.