2600D

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Suspension Workbench is a specific set of tools for servicing bicycle suspension. Workbench comes with a tool chest with eight drawers and a 2050mm long hard wooden top. Three drawers are full with specific and general tools stored in a compact high quality cut out foam. Other drawers are useful for storing spare parts and lubricants. Workbench also comes with IRONGATOR, a vice with a quick moving system and a bench mount bike stand.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Suspension Workbench 625464 2600D - 71
Dollap I gjerë për vegla - 8 sirtar 990WD8 663x650x870 1
Këmbë modulare për tavolinë pune 990L 105x650x870 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Mur dhe stol nofulla me arrë rregullueshme 1693.2S 1
Zëvendës i inxhinierit i shpejtë IRONGATOR me sistem të shpejtë në lëvizje 721Q/6 150 1
Grykë këmbimi alumini për 721/6 dhe 721Q / 6 722.1AL 150 1
Set of tools in tray 1 for 2600D SET1-2600D 1
Set of tools in tray 2 for 2600D SET2-2600D 1
Set of tools in tray 3 for 2600D SET3-2600D 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.