2600B

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Bike Build Workbench is the perfect set of tools for bike assembly which come partially assembled in boxes directly from the factories. Workbench comes with a tool chest with eight drawers and a 2050mm long hard wooden top. Most of the tools are stored in three drawers in a compact high quality foam tray. Set also includes a truing stand.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bike build workbench 628611 2600B 53
Dollap I gjerë për vegla - 8 sirtar 990WD8 663x650x870 1
Këmbë modulare për tavolinë pune 990L 105x650x870 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Qëndrim qendërzim rrota, për përdorim profesional 1689 1
Set of tools in tray 1 for 2600B SET1-2600B 1
Set of tools in tray 2 for 2600B SET2-2600B 1
Set of tools in tray 3 for 2600B SET3-2600B 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.