More About Product

Profilet

Nut form for hook wrenchLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • kunjat: përfundojë zezë
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton
 • E 2.3 dhe 2.8 mm këmbët janë të këmbyeshme, distanca në mes tyre është e rregullueshme. Dallimi më i madh në mes të këmbët është 50 mm dhe 10 mm hapur e mbyllur.
#title#
kodDiameterDiameterLenghtpeshë-- prazen stolpec --
6162942,32,8185173
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.