Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: phosphated standardit ISO 9717
 • kthese majtas
 • me shkallë të
 • bërë sipas standardit ISO 6787
#title#
kodi zbehtëLenghtThicknessWrench sizePeshë
612870150155.711.720137
612871200204.314.425257
61287225025416.930447
612873300303.519.136700
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Discard any wrench with a spread or damaged fixed jaw or a bent handle

Safety (pictures)

Don't use them to free a rusted nut or to finally tighten such a nut.

Never pull on a wrench that has a loose fit after it has been adjusted with a fastener. Always tightly adjust an adjustable wrench to fit the nut.

Never use a hammer or extension.

Wrenches should be tightly adjusted to the nut and pulled so that the force is on the side of fixed jaw.

Periodically inspect to check for damaged jaws, knurls, pins and springs. Damaged parts should be replaced.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.