More About Product

Profilet

Artikull i bërë sipas standardeve VDEVDE DP me dy shtresa - izolim me dy ngjyraUdhëzime për përdorim të sigurtPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018 standarde

Avantazhet:

 • dyfishtë layered - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • kontrolluar sipas standardit EN IEC 60900
 • me shkallë të

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.

Kujdes!

 • Rregulloni mjetin përpara përdorimit! Përshtatja gjatë punës është e rrezikshme për jetën.
#title#
kodi zbehtëLenghtThicknessWrench sizepeshë-- prazen stolpec --
6219171501652519182
6168492002103124355
6168502502603127579
6168513003103234871
62206538039037411505
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Nofulla të rregullueshme

celes mban të dy drejtimet e rrotullimit

Vidë dhëmbëzuar rregullueshme

Shkallë Matja

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Discard any wrench with a spread or damaged fixed jaw or a bent handle
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.