250/1-H

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • me shkallë të
 • bërë sipas standardit ISO 6787

Avantazhet:

 • tool weight is marked on each tool
#title#
kodi zbehtëLenghtThicknessWrench sizepeshë-- prazen stolpec -- 
62610620020514,428272
62610725025416,932458
626108300303,519,138709
62610938037523,8501309
626162450458,526,3601725
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • HIGHLY EFFICIENT SOLUTIONS

  Working at heights involves high levels of risk, so nothing can be left to chance. Unior – a synonym for high-quality hand tools, presents a line of tools specially adapted for working at heights in order to avoid dangerous falls.
 • HIGH-QUALITY TOOLS FOR SAFE WORK AT HEIGHTS

  Tools for working at heights are standard tools equipped with attachment points. secured tools significantly increase job safety.
 • Saktësi të lartë

  Unior’s tools for working at heights have been designed to preserve the tools’ basic functions, ergonomics and utility, or to reduce them to the smallest possible extent.