fole-prize-prize-pjesa femnore izoluar vendosur 3/8 "në kuti metalike

239VDEDP6P13

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Set includes:

 • 6x insulated socket 3/8", 6 point (article 238/2VDEDP) dim. 10, 11, 13, 14, 17, 19
 • 3x insulated hexagonal screwdriver socket 3/8" (article 236/2HXVDEDP) dim. 4, 5, 6
 • 1x insulated reversible ratchet 3/8"
 • insulated accessories 3/8"; 2x extension bar (125, 250mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore izoluar vendosur 3/8 "në kuti metalike 619419 239VDEDP6P13 - 12
Izoluar shtrëngojë kthyeshëm 3/8 " 238.1AVDEDP 3/8" 1
Izoluar zgjatje 3/8 " 238.4/2VDEDP 3/8"x125, 3/8"x250 2
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/2VDEDP 10, 11, 13, 14, 17, 19 6
Izoluar kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore gjashtëkëndor 3/8 " 236/2HXVDEDP 4, 5, 6 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.