239VDEDP6P10

Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 59

Set includes:

 • 7x insulated socket 3/8", 6 point (article 238/2VDEDP) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19
 • 1x insulated reversible ratchet 3/8"
 • insulated accessories 3/8"; 2x extension bar (125, 250mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Priza izoluar grup 3/8 "në kuti plastike 621647 239VDEDP6P10 10 - 19 10
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/2VDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19 7
Izoluar shtrëngojë kthyeshëm 3/8 " 238.1AVDEDP 3/8" 1
Izoluar zgjatje 3/8 " 238.4/2VDEDP 3/8"x125, 3/8"x250 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.