fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/4 " në kuti metalike

239D

Product features

 • Dimensioni i kuti: 321 x 198 x 54

Set includes:

 • 17x socket 3/8", 6 point (article 238/1 6P) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
 • 1x reversible ratchet 3/8"
 • accessories 3/8"; 1x offset handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
 • 8x screwdriver socket 3/8"; hex (article 236/2HX dim. 4, 5, 6, 8), crosstip (article 236/2PH dim. PH 2, PH 3), flat (article 236/2SL dim. 5.5, 8)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/4 " në kuti metalike 613073 239D - 30
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 14
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Zgjerim 3/8" 238.4/1 3/8"x250, 3/8"x125 2
Ndikimi përbashkët univerzal 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Vendosur të trajtojë 3/8" 238.5/2 3/8" 1
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore gjashtëkëndor 3/8 " 236/2HX 4, 5, 6, 8, 10 5
Gjatë kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore gjashtëkëndor 3/8 " 236/2HXL 4, 5, 6, 8, 10 5
Shtrëngojë kthyeshëm 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.